Får och Lamm

Traditionell Får- och Lammproduktion

Edel Fårfoder är ett  anpassat färdigfoder till normalt grovfoder med protein- och energinivåer samt stärkelse och fiber är avpassat för normal produktion. Edel Fårfoder utnyttjas optimalt under normala förhållanden och är avpassat för både hö och ensilagefoderstater. Edel Fårfoder innehåller små mängder koppar.

Edel Lammfoder är ett smakligt energi- och proteinrikt färdigfoder med råvaror som är skonsamma mot lammens mage och stimulerar till grovfoderkonsumtion. Sammansättningen gör också att Edel Lammfoder kan utfodras i större mängder utan att ge störningar.

EDEL Får 2017 Spannfodlogga

För dig med KRAV

Harmoni Fårfoder ger en naturlig grundstomme av färdigfoder för en produktiv tacka och lamm med låga kopparnivåer. Näringsinnehållet är avpassat för en normal produktion som utnyttjas optimalt under normala förhållanden och är avpassat för ett normalt grovfoder.

Spannfods Harmoni till Får och Lamm

Koncentrerade näringstillskott

Crystalyx och Organyx (för KRAV) är koncentrerade näringstillskott. Idealiska för växande lamm, digivande tackor samt under betäckningssäsongen. Näringstillskotten gynnar vommikroberna så att konsumtion och smältbarheten av fodret ökar.

Produktblad