Best Horse Energy

best horse energy

Best Horse Energy är ett pelleterat kompletteringsfoder avsett att utfodras med ett grovfoder med normala näringsvärden. Best Horse Energy är främst avsett till vuxna hästar som har ett större behov av energi.

Den högpresterande hästen har behov av protein med god aminosyrakvalitet, så både sojamjöl och potatisprotein ingår. Linfrökaka, bryggerijäst och sojaolja har goda effekter på päls och foderspjälkning. Dessutom innehåller Best Horse Energy kokt vete och kokt korn. Vi kokar spannmålen i en autoklav och på så sätt ökas stärkelsens tillgänglighet i spannmålen samtidigt som vitaminerna behandlas på ett skonsamt sätt. (Jämför tryck-kokning av grönsaker). Detta medför att fodret blir ytterligare tillgängligt för hästen.

sammansättning

Havre 22%, vete 14%, korn 14%, melasserad betpressmassa 13,4%, kokt vete 8%, vetekli 8%, kokt korn 4%, sojaolja 4%, linfrökaka 2%, bryggerijäst 2%, melass 2%, kalciumkarbonat 1,7%, koksalt 1,5%, soja extraherad och rostad 1%, potatisprotein 1%, magnesiumfosfat 0,7%, magnesiumoxid 0,2%, spårelement och vitaminer.

innehåll

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 12,5%, råfett 6%