Inköp- & försäljningsansvarig / Webbadministratör

 

 

 

 

 

Spannfod AB – svensk kvalité med omtanke!

Spannfod täcker ett brett område inom spannmåls- och fodersektorn. Vi är ett helsvenskt företag och en aktiv part inom nationell- och internationell handel. Spannfod AB har också en grossistverksamhet under varumärket Sporzoo.

Som kunder har vi aktörer inom lantbrukssektorn, dagligvaruhandeln, zoo -och fackhandelsbutiker, kennlar m fl.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med inköp av djurtillbehör till vår grossistverksamhet Sporzoo och ha kontinuerlig kontakt med våra europeiska leverantörer. I arbetsuppgifterna ingår även ordermottagning, prissättning, kundkontakter och administration/utveckling av våra webbshopar samt digitala plattformar.

Tjänsten är mycket vad man gör den till – är du intresserad av att arbeta brett och med kontakter har du alla möjligheter att utvecklas och öka din kunskap!

Kvalifikationer
Du har dokumenterad erfarenhet och mycket god produktkännedom av zoo- och fackhandelsprodukter. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Meriterande om du har jobbat i zoobutik.
Som person är du kreativ, serviceinriktad och noggrann. Du tycker om att arbeta i team samtidigt som du har förmåga till självständigt arbete. Du har goda datakunskaper, är van att arbeta i Office-paketet samt olika marknads-
program.

Arbetstid: Heltid. Provtjänstgöring tillämpas. Tillträde omgående.

Lön: Fast lön

Placering: Vi arbetar i lantlig miljö i Skå inom Ekerö kommun. Genom placering av arbetsplatsen och vårt intresse för djur har du möjlighet att ta med hund till arbetet.

Kontaktperson: Martin Eriksson, VD tel. 08-202050

Ansökan
Ansökan skall innehålla personlig beskrivning, CV samt betygskopior. Sista ansökningsdag 2020-04-15.

Att: Martin Eriksson
martin.eriksson@spannfod.se

Spannfod AB
Box 20
178 21 Ekerö

Comments are closed.