Vinnare tävling Biabädd

Nu är dragningen klar!
Tack för alla mail ni har skickat in.
Det har varit otroligt kul att läsa era motiveringar varför ni har valt ett foder från Spannfod.
Här kommer några motiveringar:
- Vi har provat flera olika dyra fodermärken till vår allergiska hund. Veterinärkostnaderna har varit skyhöga och under en period trodde vi inte att vi skulle rätsida på problemet. Vi blev rekommenderade Best in Show Lamm & ris av en tjej på klubben som själv gått igenom allergiutredningar med sin hund. Till en början var vi osäkra om vi skulle våga prova men satte oss sedan ner och gick igenom innehåll och jämförde med alla andra foder i foderdjungeln. Successivt bytte vi foder och efter ett tag märkte vi av att eksem och klåda avtog. Vi använder nu Best in Show Lamm&Ris till båda våra hundar som båda mår toppen.
- Jag använder Mästers Jakt till mina Jack russells. Inte för att dom behöver så mycket mer energi:). Hundarna tycker om maten och är bra i magen. Tycker även att det är viktigt att maten är producerad i Sverige.
- Jag fick med en påse Canami Puppy Maxi när jag hämtade min valp hos kenneln. Vi gick sedan över till Chicken& Rice som vi köper i vår lokala foderbutik. Perfekt med bonuskort, det tackar vi för. Ett mycket bra foder med bra pris.
- Jag ska starta med BIS fullkost nu när min gamla säck är slut. Både jag och min hund blev förtjusta i fodret (använt som godis ett tag och Kitty älskar kulorna) Kanske var det en superduktig representant som pratade för vara på Stockholmsmässan 🙂  Och varför ska man som idag betala dubbla priset när man kan få ett bra foder lite billigare (pensionen är inte så stor!!)
- Vi har provat flera olika foder till våra jakthundar men har saknat det där lilla extra. Vi är mycket aktiva och jobbar hårt med våra hundar.Vi vann en säck Mästers Extra+ på en tävling. Nu har vi kört våra hundar på Mästers Extra+ och Mästers Jakt i ca 1,5 år. Äntligen har vi hittat det där lilla extra. En lila Bia-bädd skulle bli en riktig färgklick i vårt hus!
5 vinnare till Bia-bäddarna är dragna. Ni som har vunnit har fått ett mail skickat till er.
- Mia från Upplandsväsby
- Gunilla från Enköping
- Richard från Uppsala
- Malin från Adelsö
- Tomas från Ängelholm
Stort Grattis och tack för att ni väljer ett foder från Spannfod AB.

Comments are closed.