Best Horse Protein

best horse protein

Best Horse Protein är ett pelleterat färdigfoder som skall utfodras när man har ett större behov av protein. Detta gäller främst växande unghästar och digivande ston, men även vuxna hästar kan behöva ett proteinrikt kraftfoder om de får ett grovfoder med ett lågt proteininnehåll.

I Best Horse Protein har vi tagit stor hänsyn till valet av proteinråvaror. Vi har en optimal blandning av potatisprotein, sojamjöl och luzern. Bryggerijäst och linfrökaka ingår. Mineraler, spårelement och vitaminer är tillsatta.

Best Horse Protein har förutom ett högt proteininnehåll ett högre innehåll av mineralerna fosfor och kalk. Detta främst med tanke på att ett grovfoder med lågt proteininnehåll också ofta innehåller låga mineralhalter. Det höga protein och mineralinnehållet gör att Best Horse Protein går utmärkt att blanda med havre och användas som ett koncentrat om du har ett grovfoder med normala näringsvärden och en vuxen häst.

sammansättning

Havre 16%, vetekli 15%, vete 15%, luzernmjöl 14%, soja extraherad och rostad 11%, havrekli 5,4%, korn 4%, melasserad betpressmassa 4%, potatisprotein 3%, bryggerijäst 2,5%, linfrökaka 2%, sojaolja 2%, melass 2%, kalciumkarbonat 1,6%, koksalt 1,5%, magnesiumoxid 0,3%, magnesiumfosfat 0,2%, spårelement och vitaminer.

innehåll

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 18%, råfett 4,3%