Best in Show

Troligen Sveriges mest prisvärda hundfoder

Best in Show hundfoder är ett svenskt hundfoder som lanserades 1992. Lanseringen blev en "jättesuccé" med tusentals nöjda hundar och hundägare.

Skall du byta foder? Byt till Best in Show, ett klokt val! Våra första foder som lanserades var Best in Show Fullkost och Best in Show Lamm & Ris. Best in Show Lamm & Ris var det första svensktillverkade fodret baserat på Lamm & Ris, fodret har bland annat rekommenderats varmt av veterinärer till hundar som har problem med allergi (klåda m.m.) och känslig mage. Både fodren var så kallade basfoder, d.v.s foder anpassade till sällskapshundar, till ett mycket förmånligt pris. Utvecklingen av våra foder har skett genom samarbete med svensk och internationell foderexpertis. Därtill har samarbete skett med hundägare och uppfödare, vilket sörjer för väl beprövade produkter innan de når marknaden.

Best in Show´s foderprogram består idag av foder anpassade till hundar inom alla segment, från valp till senior, från sällskapshund till hårt arbetande hundar.

 

Köp online Coop Köp online Willys Köp online Ica

 

 

- Best in Show Fullkost

- Best in Show HE Racer

- Best in Show Lamm & Ris 

- Best in Show Lamm & Ris Extra

- Best in Show Lamm &  Ris Light

- Best in Show Valp Maxi 

 

 

 

Svårt att välja ett foder som passar just din hund? Klicka här för att komma till vår foderväljare!