Mästers

Svensktillverkat kvalitetsfoder

Mästers hundfoder är ett svenskt hundfoder framtaget i samarbete med Sveriges Yrkesjägares Förening (SYF). Genom Spannfod AB´s övriga verksamhet inom bl.a lantbruk har vi daglig kontakt med lantbrukare, jägare med flera. Yrkesgrupper där hunden är ett naturligt inslag i deras vardag. Vid träffar med dessa grupper efterfrågades ofta om vi inte kunde tillverka ett prisvärt basfoder för gårds- och sällskapshundar samt ett foder anpassat för jakthundar.

Basfoder till sällskapshundar “Mästers Komplett” utvecklades snabbt med hjälp av våra övriga fodersortiment där basfoder ingår. Utvecklingen av våra jaktfoder tog längre tid. Tuffa tester på olika raser och jaktinriktningar genomfördes.

Att utveckla och tillverka ett foder för alla olika typer av jakthundar skulle bli mycket kostsamt för konsumenterna. Med detta som utgångspunkt har vår expertis tillsammans med Sveriges Yrkesjägarförening utvecklat två olika jaktfoder, ett för den normalt aktiva jakthunden “Mästers Jakt” samt ett foder till den extremt aktiva jakthunden som behöver hjälp till extra snabb återhämtning “Mästers Extra+”. Dessa två foder har under många år testats och valts av de flesta av Sveriges Yrkesjägare vid köp av foder till sina hundar. Ett betyg som vi är mycket stolta över. För hundar som behöver ett skonsamt, vetefritt foder med högt energiinnehåll finns alternativet “Mästers Lamm & Ris Aktiv”

Under årens lopp har ägare till övriga hundar, som sällskapshundar, draghundar, vallhundar, kapplöpningshundar med flera upptäckt fördelarna med Mästers hundfoder. Därför har vi även “Mästers Valp” för valpar och växande hundar samt “Mästers Balans”, vårt spannmålsfria alternativ som passar kräsna hundar och hundar med känslig mage/allergi.

Ett tryggt val för Dig som är mån om din hund.