Får och Lamm

Vårt mål är att du som producent ska i vårt sortiment hitta det foder som passar dina behov och förutsättningar. Har du önskemål och krav som sträcker sig utanför vårt ordinarie sortiment hjälper vi gärna till att hitta den optimala gårdslösningen för dig.
 

– Traditionell produktion

EDEL Fårfoder
Ett anpassat färdigfoder till normalt grovfoder med protein- och energinivåer samt stärkelse  och fiber är anpassat för normal produktion. EDEL Fårfoder utnyttjas optimalt under normala förhållanden och är anpassat för både hö- och ensilagefoderstater. EDEL Fårfoder innehåller små mängder koppar.

Edel Lammfoder
Ett smakligt energi- och proteinrikt färdigfoder med råvaror som är skonsamma mot lammens mage och stimulerar till grovfoderkonsumtion. Sammansättningen gör också att Edel Lammfoder kan utfodras i större mängder utan att ge störningar.

EDEL får och lamm

– Ekologisk och KRAV-certifierad produktion

Harmoni Fårfoder
Ger en naturlig grundstomme av färdigfoder för en produktiv tacka och lamm med låga kopparnivåer. Näringsinnehållet är avpassat för en normal produktion som utnyttjas optimalt under normala förhållanden och är avpassat för ett normalt grovfoder.

Harmoni Får och Lamm vt 2018

Crystalyx och Organyx
Koncentrerade näringstillskott. Idealiska för växande lamm, digivande tackor samt under betäckningssäsongen. Näringstillskotten gynnar vommikroberna så att konsumtion och smältbarheten av fodret ökar.

Crystalyx och Organyx 

– Lamm

Lammextra
En lammnäring baserad på svensk skummjölk med hög energikoncentration

Lammextra