Gris

Vårt mål är att du som producent ska i vårt sortiment hitta det färdigfoder, koncentrat eller premix som passar dina behov och förutsättningar. Har du önskemål och krav som sträcker sig utanför vårt ordinarie sortiment hjälper vi gärna till att hitta den optimala gårdslösningen för dig.

– Traditionell produktion

Spannfod AB’s grissortiment EDEL för konventionell produktion försäkrar dig och dina grisar om bästa möjliga foder för en effektiv och lönsam produktion med god djurvälfärd.

EDEL-sortimentet utvecklas och värderas i ett samarbete mellan Spannfod AB i Vänersborg, AB Johan Hansson i Uppsala samt AB Västerbottens Fodercentral i Umeå. Sortimentet distribueras i hela Sverige.

EDEL gris

– Ekologisk och KRAV-certifierad produktion

Till dig som ekologisk och KRAV-certifierad grisproducent erbjuder vi våra högkvalitativa och funktionsoptimerade Harmonifoder.

Harmonifoderna är utvecklade och validerade i produktion av Karin Velander, Hällum. Med vårt kompletta Harmonisortiment är du alltid garanterad svensk spannmål samt bästa möjliga funktion och kvalitet.

Harmoni gris

certificate-2024-06-10T071609.423555

 

JÄRNTILLSKOTT

Svensktillverkad järnpellets för grisar.

Ett svensktillverkat järntillskott som utfodras dagligen på torr plats i smågrisboxen.

Järntillskott 

Grismjölk

Ett svensktillverkat mjölkbaserat fodertillskott som utfodras torrt eller i foderautomat.

Grismjölk

Smågris ABC

Smågris ABC är ett proffsigt foder för högproducerande smågrisbesättningar tiden i BB och under avvänjningen. Den goda smaken och lukten gör att smågrisarna snabbare börjar äta fodret.

Smågris ABC

Smågris Vänja

Smågris Vänja är ett tryggt och säkert smågrisfoder för säker avvänjning utan zink. Utfodras från födsel och fram till 7-10 dagar efter avvänjning då man övergår till Smågrisfoder.

Smågris Vänja

SuggXtra

SuggXtra är ett smakligt och energirikt kompletteringsfoder till digivande eller ny avvanda suggor och gyltor som har svårt att näringsförsörja sig.

SuggXtra