Sista dropparna och gulare gula

– Vill du använda hela ditt grovfoders energipotential? 

Med den levande jästsvampen i Levitopp SC får dina kor den absolut mest våmmspecifika levande jästen på marknaden. Levitopp SC gör dina kors våmm pH stabil och kan  därmed använda hela grovfodrets energipotential, du får dessutom kor med bättre klövhälsa, mindre hudskador samt mer mjölk i tanken eller mer kött för grovfodret.

Maximalt grovfoderutnyttjande och extra selen – Levitopp SC innehåller samma levande jästsvamp och har samma funktion hos dina kor som Levitopp SC med ett tillägg. Tillägget är extra selen som till hälften utgörs av Europas mest koncentrerade och stabila selenjäst- Alkosel.

Levitopp SC till mjölkkor, A4


– Mindre smittor hos dina enkelmagade djur

Här hittar du en bakteriekultur till dina fjäderfä eller grisar som effektivt utvecklar tarmens funktion och absorptionsförmåga av näring. Vidare hjälper bakteriekulturen dina djur att mota sjukdomsalstrade bakteriers etablering i tarmen.

Hur vet du om dina värphöns fodersmältningskanal är ineffektiv

Vad försämrar dina kycklingars lönsamhet.docx


– Högkoncentrerad selen

Europas mest högkoncentrerade organiska selenjäst som är stabil över tiden. Alkosel har en hög absorbtionsgrad och lagras i dina djurs kroppar som ofarliga selenoproteiner. Dina djur får ett bättre immunförsvar och fertilitet, förbättrad produktkvalitet och en starkare start på livet med Alkosel.

Alkosel produktblad 2017, A4

Att tänka på vid val av selenkälla


– Smart uppfödning av smågris

Levucell SB är en jästsvamp som hjälper dig att utveckla, stabilisera tunntarmen hos dina suggor och smågrisar till bättre produktionsresultat.

Vill du minska smittrycket i dina stior