Mästers

Mästers hundfoder är ett svenskt hundfoder framtaget i samarbete med Sveriges Yrkesjägares Förening (SYF)Mästers%20loggaGenom Spannfod AB´s övriga verksamhet inom bl.a lantbruk har vi daglig kontakt med lantbrukare, jägare med flera. Yrkesgrupper där hunden är ett naturligt inslag i deras vardag. Vid träffar med dessa grupper efterfrågades ofta om vi inte kunde tillverka ett prisvärt basfoder för gårds- och sällskapshundar samt ett foder anpassat för jakthundar.

Basfoder till sällskapshundar "Mästers komplett" utvecklades snabbt med hjälp av våra övriga fodersortiment där basfoder ingår. Utvecklingen av våra jaktfoder tog längre tid. Tuffa tester på olika raser och jaktinriktningar genomfördes.

Att utveckla och tillverka ett foder för alla olika typer av jakthundar skulle bli mycket kostsamt för konsumenterna. Med detta som utgångspunkt har vår expertis tillsammans med Sveriges Yrkesjägarförening utvecklat två olika jaktfoder, ett för den normalt aktiva jakthunden "Mästers Jakt" samt ett foder till den extremt aktiva jakthunden som behöver hjälp till extra snabb återhämtning "Mästers Extra+". Dessa två foder har under många år testats och valts av de flesta av Sveriges Yrkesjägare vid köp av foder till sina hundar. Ett betyg som vi är mycket stolta över.

Under årens lopp har ägare till övriga hundar, som sällskapshundar, draghundar, vallhundar, kapplöpningshundar med flera upptäckt fördelarna med Mästers hundfoder.

Ett tryggt val för Dig som är mån om din hund.

 

Mästers folder

- Mästers Extra+

- Mästers Jakt

- Mästers Komplett

- Mästers Lamm & Ris Aktiv

- Mästers Valp

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SYF-logo-02

Sveriges Yrkesjägarförening 
SYF är en ung förening i ett gammalt skrå. Sveriges yrkesjägareförening ger röst åt alla dem som arbetar aktivt för livskraftiga viltstammar.

Det är en samling av yrkesjägare och viltmästare har jaktförvaltning som profession.
Föreningen har som uppgift att öka samhörigheten inom gruppen yrkesjägare.

En röd tråd som genomsyrar verksamheten är att bevara artrika och livskraftiga stammar genom god viltvård. Att korrekt bedriva jakt, samt upprätthålla hög etik och moral inom yrkesgruppen.